Koirien ja hevosten koulutus

Tarjoan eläintenkoulutuspalveluita koirille ja hevosille nykyaikaiseen oppimisteoriaan perustuen eläintä kuunnellen ja kunnioittaen. Alempaa voit lukea tarkemmin siitä minkälaisia koulutuspalveluita minulta voi ostaa. Tervetuloa koulutuksiini!


Koirat

Haluatko oppia ymmärtämään koiraasi paremmin ja kouluttaa sille positiivisin keinoin arkea helpottavia taitoja? Tarjoan yksityiskoulutusta kaiken ikäisille ja rotuisille koirille erilaisten arjen taitojen opetteluun. Voin pitää myös yksityisohjausta agilityn, tokon ja nose workin alkeista. Teen kotikäyntejä ja pidän lisäksi koulutuksia kotonani Kirkkonummella. Pidän myös mielelläni tilauksesta ryhmille yksittäisiä koulutuskertoja tai räätälöityjä useamman kerran kursseja. Kysy näistä lisää jos kiinnostuit !          

*  Ongelmakäytöskoulutuksen ensimmäinen kerta 75 e                     ->Sisältää hyvinvointikartoituksen, kotikäynnin (n. 1 h)  ja koulutussuunnitelman.

 Yksityiskoulutus kotikäyntinä 60 e/h                       

*  Yksityiskoulutus omassa toimipisteessäni 45 e/h tai 35 e/puoli h

Huom: Veloitan kilometrikorvauksen 0,44 euroa /km matkakilometreiltä jotka ylittävät yhteen suuntaan ajettuna 25 km matkan. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

            

Hevoset

Onko sinulla jokin haaste hevosesi kanssa sitä käsiteltäessä? Tai haluatko parantaa suhdetta hevoseesi nykyaikaisin koulutusmetodein? Vai kenties vain etsiä teille lisää kivaa yhteistä tekemistä ja aktivointia?

Tarjoan yksityiskoulutusta hevosten maastakäsitellyyn Uudenmaan alueella. Yksityiskoulutuksissani opit käyttämään oikea-aikaista palkkausta ja paineen poistoa saavuttaen paremmat koulutustulokset ja hyvän mielen itsellesi ja hevosellesi.

Jos sinulla on talliporukka jonka kanssa haluaisitte perehtyä enemmän hevosen koulutukseen maastakäsin pehmein ja nykyaikaisin tieteeseen perustuvin keinoin, niin pidän mielelläni myös ryhmille räätälöityjä koulutuspäiviä. 

Käytän yleensä hevosia kouluttaessani sekä positiivista vahvistetta (ruoka tai rapsutus) että negatiivista vahvistetta (paineen lisääminen ja sen oikea-aikainen poistaminen) koulutettavasta asiasta riippuen.  Koulutan hevosta aina yksilön huomioiden, ja muokkaan koulutustapaa hevosen tarpeiden mukaan. Koulutusmetodeiheni ei kuulu hevosen pelottelu ja sen pakottaminen voimakeinoin, vaan haluan luoda hevoselle turvallisen ja positiivisen oppimisympäristön.

*  Yksityistunnin hinta on 50 e (sis. alv)

*  Useamman hevosen ryhmissä hinta neuvoteltavissa erikseen.

Huom: Veloitan kilometrikorvauksen 0,44 euroa /km matkakilometreiltä jotka ylittävät yhteen suuntaan ajettuna 25 km matkan.


© 2022 Kaikki oikeudet pidätetään
Kuvien © Laura Manninen
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!