Ratsastuksen opetus

Tarjoan hevosystävällistä ja istuntaa painottavaa ratsastuksenopetusta kaiken tasoisille ratsukoille Uudenmaan alueella. Käytän istuntaopetuksessani ratsastajan ja hevosen biomekaniikkaan perustuvia oppeja. Minulle on tärkeää hevosen reilu kohtelu ja mahdollisimman oikeaoppinen istunnan opettaminen, jotta ratsastajan avut ovat hevoselle ymmärrettävät ja johdonmukaiset. Olen opettajana tarkka, mutta positiivinen ja kannustava. Minun tunneillani ei tarvitse jännittää, ja kaiken tasoiset ratsukot ovat tervetulleita oppiini. Pidän tunteja yksityisratsukoille ja opetan myös sopimuksesta ratsastuskouluryhmiä. Voin myös tarvittaessa läpiratsastaa oppilaideni hevosia.

*  Yksityistunnin hinta on 45 eur (sis. alv) 

*  Kahden ratsukon yksityistunti 35 eur (sis. alv) per ratsukko 

*  Kolmen ratsukon yksityistunti 30 eur (sis. alv) per ratsukko

*  Ratsutus 35 eur (sis. alv)

Huom: Veloitan kilometrikorvauksen 0,44 euroa /km matkakilometreiltä jotka ylittävät yhteen suuntaan ajettuna 25 km matkan. Useamman ratsukon ryhmissä mahdollinen kilometrikorvaus jaetaan ratsukoiden kesken tasan.

Suurempien ryhmien ja ratsastuskoulutuntien suhteen hintatiedustelut voi laittaa suoraan minulle sähköpostilla tai puhelimitse. Kysy rohkeasti lisää, jos kiinnostuit!

© 2022 Kaikki oikeudet pidätetään
Kuvien © Laura Manninen
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!